Obstetrik og gynækologi

Hemoglobin

Mange kvinder lider af anæmi, hovedsagelig som følge af graviditet, kraftige menstruations-blødninger eller endometriose. Det eneste, der kræves for at påvise anæmi og vurdere dens alvor, er måling af hemoglobin. Ved at anvende HemoCue Hemoglobinsystemet er resultatet tilgængeligt, mens patienten er tilstede, og hvis anæmi påvises, kan prøver for yderligere laboratorie-undersøgelser foretages med det samme. Hvis anæmien er forårsaget af fejlernæring, er hemoglobin i sig selv en sensitiv indikator for terapeutisk respons.

Glucose 

Graviditetsdiabetes er blevet betegnet som en skjult epidemi. Det rammer 2-4 % af gravide kvinder, men bliver ofte ikke diagnosticeret, selvom det kan behandles. Til screening for graviditetsdiabetes skal der benyttes en nøjagtig glucosemetode med høj sensitivitet og specificitet.

Med HemoCue® Glucose systemernes høje grad af præcision kan de anvendes til screening og diagnosticering af graviditetsdiabetes. De hurtige analyser eliminerer analysefejl som følge af glykolyse og øger patientens sikkerhed.

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om vores produkter, venligst kontakt os:

Kontakt HemoCue Danmark

 

Ønsker du at tale med vores kundeservice, venligst klik her: