Lægepraksis

Venteværelset er normalt fyldt med mennesker i alle aldre med forskellige symptomer og årsager til at være mødt op.

En er der måske for at få tjekket træthed og tørst, der er opstået for nylig. Kan det være diabetes? En anden har ondt i halsen. Med vigtige møder på jobbet er det simpelthen umuligt at blive hjemme. Men med en recept på antibiotika er der håb om, at infektionen forsvinder hurtigt. En tredje person, der har erfaret, at hukommelsen ikke længere er, som den har været, ønsker at lette bekymringen for, at det skyldes demens. Er det måske bare et tegn på normal aldring - blot noget, man må acceptere, når man bliver ældre? Eller kan det være noget helt andet? 

En tillidserklæring

Som praktiserende læge møder du disse patienter hver dag. For mennesker med helbredsproblemer er lægens konsultation ofte den første kontakt med sundhedsvæsenet. Med din kompetence og medicinske erfaring ved du, hvad der nemt kan helbredes, hvad der skal følges op på, og hvad der skal henvises til specialist. Din kliniske erfaring og vurdering i kombination med nøjagtige analyser af kliniske parametre er afgørende, når der skal træffes vigtige beslutninger i konsultationen. HemoCue point-of-care tests giver resultater, der nemt og hurtigt er til rådighed, så både patientens behandling og arbejdsgangen i lægepraksis forbedres.

Løsninger

HemoCue point-of-care test fås til analyse af glucose, HbA1c, urinalbumin, hæmoglobin og hvide blodlegemer med 5-parts differentialtælling. Med disse systemer til rådighed har du en portefølje, som kan klare følgende direkte på stedet:

  • Screening, monitorering og som led i diagnosticering af diabetes
  • Påvisning og monitorering af mikroalbuminuri
  • Påvisning og monitorering af anæmi
  • Påvisning og monitorering af infektion

Denne hjemmeside anvender cookies

Brug af cookies