Pædiatri

Øjeblikkelige prøveresultater kan give kortere patientbesøg, korrekte beslutninger om behandling og bedre patientflow. Alt sammen til fordel for børnene og deres forældre.

En vigtig del af lægeundersøgelsen af meget unge patienter er at finde ud af, hvad symptomerne i virkeligheden er. Intuition og observationsevner kan være nyttige i dialogen mellem lægen og barnet og barnets forældre.

En tillidserklæring

At gå fra undersøgelse til behandling indebærer, at man skal have de rigtige brikker i det kliniske puslespil for at stille diagnosen. Øjeblikkelig adgang til de mest anvendelige kliniske parametre kan betyde effektive patientbesøg, korrekte beslutninger om behandling og bedre patientflow. Resultaterne bidrager også til at adskille de kritiske patienter fra mindre alvorlige tilstande.

Løsninger

HemoCue point-of-care tests giver hurtige og pålidelige resultater af laboratoriekvalitet. Nøjagtige tests til måling af glucose, hæmoglobin og hvide blodlegemer vil sammen med den kliniske vurdering give en solid baggrund for gode beslutninger om behandling.

Med disse systemer kan du klare følgende direkte på stedet:

  • Screening, monitorering og som led i diagnosticering af diabetes
  • Påvisning og monitorering af anæmi
  • Påvisning og monitorering af infektioner

Denne hjemmeside anvender cookies

Brug af cookies