Obstetrik og gynækologi

At drage omsorg for en gravid kvinde er at drage omsorg for to liv på samme tid. Med prøveresultater, der er klar på få minutter, er der ikke behov for komplicerede laboratorierutiner eller tidskrævende telefonopkald.

Kvinder med komplikationer eller sygdom, som indebærer en risiko for det ufødte barn, har brug for ekstra opmærksomhed. Derudover kan et forhøjet blodtryk være et tidligt tegn på præeklampsi - en alvorlig tilstand, der kræver ekstra omhyggelig opmærksomhed.  

En tillidserklæring

Med nøjagtige HemoCue-systemer til point-of-care tests er der ikke behov for tidskrævende laboratorierutiner eller telefonopkald med besked om prøveresultaterne. Du kan give den gravide resultaterne med det samme og fortælle hende, at både hun og barnet har det godt.

Hvis der på den anden side er noget, der ikke er, som det skal være, vil du få besked med det samme og kan træffe velinformerede beslutninger om nødvendige behandlinger.

Løsninger

HemoCue point-of-care tests (POCT) fås til analyse af glucose, urinalbumin, hæmoglobin og hvide blodlegemer. Med disse systemer kan du klare følgende direkte på stedet:

  • Screening, monitorering og som led i diagnosticering af diabetes
  • Påvisning og monitorering af mikroalbuminuri, så tidlige tegn på præeklampsi kan opdages
  • Påvisning og monitorering af anæmi
  • Påvisning og monitorering af infektioner

Denne hjemmeside anvender cookies

Brug af cookies