Intensiv

Patienter i intensiv behandling overvåges konstant. Med adgang til blandt andet nøjagtige resultater point-of-care kan beslutninger om behandling træffes ved sengekanten.

Ophold på intensiv afdeling er en kritisk situation i et menneskes liv. Det er vigtigt at føle sig tryg ved, at der træffes rigtige kliniske beslutninger, og at personalet har alle nødvendige redskaber til rådighed.  

En tillidserklæring

Patienter i intensiv behandling har ofte behov for konstant overvågning. Da intensiv patienters medicinske status hurtigt kan forandres, er der altid behov for nøjagtige og hurtige prøveresultater, også når laboratoriet ikke er tilgængeligt. Glucosekoncentrationer skal overvåges konstant for metabolisk kontrol og hæmoglobin for at understøtte beslutninger om transfusion. 

Løsninger

HemoCue point-of-care-tests kan analysere glucose, hæmoglobin og hvide blodlegemer. Systemerne giver øjeblikkelige resultater med laboratorienøjagtighed og påvirkes ikke af interferenser, der ofte er forbundet med kritisk syge patienter. Med disse systemer til rådighed kan du monitorere glykæmisk status, træffe beslutninger om transfusion og opdage infektioner på et tidligt tidspunkt.

  • Monitorering af glykæmisk status
  • Påvisning af anæmi og indre blødninger
  • Påvisning  og monitorering af infektioner

Denne hjemmeside anvender cookies

Brug af cookies