Donorscreening du kan stole på

Blodbanker

I en blodbank er det vigtigt, at processen foregår så problemfrit og sikkert som muligt for donorerne. Ved at anvende en point-of-care hæmoglobintest vil du imødekomme skiftende behov og samtidig beskytte donoren.

Bloddonorer er ofte frivillige. At donere blod er en generøs og venlig handling, som ikke kan tages for givet, og det er vigtigt at gøre processen så problemfri og sikker som mulig. Ved at anvende point-of-care hæmoglobintest med laboratorienøjagtighed kan du sikre, at kun personer med tilstrækkelige hæmoglobinkoncentrationer berettiges som donorer.

En tillidserklæring

Bestemmelse af hæmoglobinkoncentrationen er en vigtig del af donationsprocessen. Pålidelig point-of-care-testning gør processen mere effektiv og rentabel, så I hurtigt og nøjagtigt kan sikre jer egnede donorer. 

Løsninger

HemoCue point-of-care test fås til analyse af hæmoglobin. Instrumenterne er små og transportable, hvilket gør dem ideelle til anvendelse i mobile blodprøvetagningsenheder. Med disse systemer kan du klare følgende direkte på stedet:

  • Bestemmelse af hæmoglobinkoncentrationen inden donation
  • Hæmolyseundersøgelse af lagrede erytrocytsuspensioner

Denne hjemmeside anvender cookies

Brug af cookies