Omkostninger og effektivitet i Point-of-Care testing

  

Hurtigere beslutninger i kritiske situationer

På skadestuer, operationsstuer og intensivafdelinger, er tid af afgørende betydning. At få laboratorienøjagtige testresultater på stedet, gør det muligt at tage en hurtigere beslutning. Dette kan mindske overbelægningen i nødstilfælde og intensiv pleje. Hvis du er i stand til at vurdere alvorlige eller endda livstruende tilstande hurtigt, vil du være i stand til at træffe de rette beslutninger med det samme. Nogle patienter vil være i stand til at blive sendt hjem tidligere.

Mindre ventetid for dig og din patient

Læge klinikker kan være i stand til at reducere antallet af prøver som bliver sendt til centrale laboratorier. Du har sikkert erfaret ventetid på flere dage eller endda uger. Når det er muligt, kan laboratorie nøjagtig point-of-care tests fjerne ventetiden for dig og dine patienter. Det vil hjælpe dig med at stille en diagnose og evt. behandling kan starte uden forsinkelse.

Kombinér effektivitet med nøjagtighed

Blodbankerne sparer tid ved at screene potentielle donorer med point-of-care hemoglobin tests. Nøjagtighed og præcision af point-of-care testmetoder kan dog variere. Bruger du en metode, der er nøjagtig og præcis nok til at sikre sundhed og sikkerhed for dine donorer?

Når der ikke er noget tid at spilde

Arbejdet med hjælpeorganisationer er et kapløb med tiden. Patienterne er ofte i en livstruende tilstand og ressourcerne matcher ikke altid det faktiske behov. Vejrforhold, konflikter og mangel på transport gør det svært, hvis ikke umuligt, at indsamle og indsende prøver til et centralt laboratorium. I de fleste tilfælde er der ikke tid til at vente på svar. Laboratorie nøjagtigt point-of-care testudstyr giver dig de svar du har brug for, for at hjælpe med at tage en hurtig beslutning.

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om vores produkter, venligst kontakt os:

Kontakt HemoCue Danmark

 

Ønsker du at tale med vores kundeservice, venligst klik her: