Neonatal behandling/pædiatrisk pleje

Glucose

Neonatal hypoglykæmi er udbredt og ofte symptomfri. Ubehandlet kan den - i forbindelse med andre faktorer - føre til neurologiske forstyrrelser og i ekstreme tilfælde til døden. En hurtig og præcis glucosemetode som HemoCue's, der ikke påvirkes af ekstreme hæmatokritværdier, pO2, bilirubin eller andre potentielle interfererende substanser, er derfor essentiel på neonatal afdelinger.

Hemoglobin

En af hovedårsagerne til anæmi hos for tidligt fødte børn er den mængde blod, der skal benyttes til diagnostiske analyser. Ved at anvende kapillært blod i HemoCue Hemoglobinsystemet er det muligt at minimere traumerne hos de pædiatriske patienter. HemoCue Hemoglobin-systemet kræver kun 10 µL kapillært, venøst eller arterielt blod.

Systemet er transportabelt og prøvetagning kan nemt foretages i en kuvøse. Hvis den parenterale ernæring er tilsat intralipid, kan lipæmi opstå og inteferere på visse diagnostiske analyser. HemoCue Hemoglobininstrumenter kompenserer automatisk for turbiditet (f.eks. forårsaget af lipider) ved at måle ved to bølgelængder.

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om vores produkter, venligst kontakt os:

Kontakt HemoCue Danmark

 

Ønsker du at tale med vores kundeservice, venligst klik her: