Almen praksis

Hemoglobin

Ved diagnosticering af anæmi foretages ofte et overordentligt stort antal laboratorie-undersøgelser, hvilket resulterer i forsinkelse af behandlingen af patienten, og dermed forøgede omkostninger. Bestemmelse af hemoglobin er den sikreste brugbare metode til differentiering mellem anæmi, normal hemoglobin og polycytæmi. Ved at anvende HemoCue Hemoglobinsystemet er resultaterne tilgængelige, mens patienten er i konsultationen, og beslutning om behandling kan foretages umiddelbart.

Glucose

I almen praksis undersøges patienterne ofte for diabetes mellitus i forbindelse med lægebesøg. HemoCue Glucose instrumentet er med sine præcise resultater og nemt udførte analyser ideelt til glucosemåling i lægepraksis. De hurtige resultater er tilgængelige, mens patienten er tilstede, d.v.s. patienten behøver ikke at komme igen, hvilket sparer tid for både personale og patient. Herudover elimineres det administrative arbejde med at sende prøverne til laboratoriet samt analysefejl pga. glykolyse.

Urine Albumin

Måling af lave koncentrationer af albumin i urin, mikroalbuminuri, er et brugbart værktøj til styring af behandlingen af diabetes og hypertension. Mikroalbuminuri er det tidligste tegn på skade af nyrer og det vaskulære system - når ingen andre fysiske symptomer gør lægen opmærksom på patientens tilstand. Internationale retningslinier anbefaler årlig screening for mikroalbuminuri for type 1 diabetikere, efter de har haft sygdommen i fem år eller fra de er 12 år gamle. For type 2 diabetikere anbefales årlig screening fra sygdommen bliver konstateret.

White Blood Cell (WBC)

Der er mange tilfælde, hvor en hurtig tælling af hvide blodlegemer er vigtig. Et forhøjet antal hvide blodlegemer kan f.eks indikere infektion, inflammation, vævsskade eller en hematologisk sygdom. Læger bruger også målingen til vurdering af virkningerne af terapeutiske stoffer, cytostatiske lægemidler og visse infektioner. Sammen med hemoglobin er totalt antal hvide blodlegemer en af de mest almindeligt bestilte prøver i det primære sundhedsvæsen, som generel sundhedsindikator. Ved at tilbyde disse to tests patientnært, vil en fuldstændig blodtælling kun være påkrævet når patientens historie eller kliniske tegn indikerer behovet for en sådan yderligere undersøgelse.  

Yderligere information

Ønsker du yderligere information om vores produkter, venligst kontakt os:

Kontakt HemoCue Danmark

 

Ønsker du at tale med vores kundeservice, venligst klik her: